Viktig information
Jag vill meddela att iprincip allt med denna design har jag gjort själv. Dock är grundkodningen tagen ifrån en design av blogg.se, men majoriteten av koden är min. Jag har även gjort all grafik själv. Därför är det strängt copyright, ©, på allt i denna blogg. Men tveka inte att fråga om du undrar något om designen eller annat! :) Tack för besöket!

Galopp i Äppellunden

Igår så fick jag ett SMS av Justine där hon frågade om jag vill hänga med henne och Daisy på en ridtur till Äppellunden. Då jag inte hade något bättre för mig sadlade jag Ghost och följde med. Det var riktigt trevligt. Varmt i luften, solen som sken och brisen som svalkade. Vi skrittade hela vägen dit och snackade om allt mellan himmel och jord. Hästarna lunkade på med långa halsar och verkade njuta av de långsama tempot. Ghost tar alltid tillfällena i akt när han får ta det lugnt, han är en riktig latis. Haha.
 
När vi kom fram kortade vi tyglarna och galopperade fram och tillbaka över lunden och lät hästarna busa av sig och springa hur fort de ville! Daisy hade väldigt mycket energi så Justine fick jobba mycket för att kunna fortsätta att ha kontrollen över bushästen. Men ack så fin hon är ändå! Efter att de fått springa av sig och busa red vi ner till vattnet där de fick dricka lite innan vi skrittade tillbaka till Steves stall.
Med kärlek!
Kommentera här ▼

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback