Viktig information
Jag vill meddela att iprincip allt med denna design har jag gjort själv. Dock är grundkodningen tagen ifrån en design av blogg.se, men majoriteten av koden är min. Jag har även gjort all grafik själv. Därför är det strängt copyright, ©, på allt i denna blogg. Men tveka inte att fråga om du undrar något om designen eller annat! :) Tack för besöket!

~ Citat ~

Fear can only grow in darkness. Once you face fear with light, you win.

Fear can only grow in darkness. Once you face fear with light, you win


Levling och lunch

Tränade Darkruby hela morgonen. Sebbe får vila ett tag nu från träningen. Det gick riktigt bra faktiskt. Ruby gick jättefint hela rundan och var riktigt på. Kändes som att han verkligen gillade att springa och hoppa över alla stockar och hinder. Måste säga att han är nog mitt bästa köp hittills. Så jävla fin han är! Manen blev extra fin då den är lite lockig och det passar så bra! När vi var klara stannade jag och och åt lunch på ett café i Jarlaheim! Bra dag än så länge! ^^

Darkruby

Min älskade. Äntligen är du min! Så glad att du äntligen kom till Jorvik. Helt förälskad. Dör. *-*

Onsdag = uppdatering

Sitter här och scanar in lite litteratur till nästa kurs och började fundera på dagens uppdatering. Jag hoppas att det kommer huvuduppdrag, det var så länge sen. Men en ny hästras hade inte varit fel det heller. Vad hoppas du kommer idag? 

Förlåt mig!

Jag vill börja att be så mycket om ursäkt för den dåliga bloggningen. Jag har inte haft tid att blogga alls den senaste tiden. Har knappt haft tid att spela heller. Det är väldigt mycket i skolan just nu som faktiskt går före.. Men jag vill tacka er alla för att ni fortsätter att kolla in här och ändå håller bloggen lite vid liv. Jag ska börja försöka blogga lite smått igen och jag hoppas att jag kan komma igång. Jag tycker att det är fruktansvärt roligt att blogga och att sitta och pilla ed den så jag hoppas verkligen att jag kan hitta tillbaka!
 
Nu när det snart är vår så kände jag att det var dags för en ny design! Så jag satte ihop en lote vårdesign för att skynda på våren lite! Vad tycker ni om den? Själv blev jag faktiskt väldigt nöjd och jag tror att denna design är min favorit hittills! Speciellt headern! *-* Lite nytt med denna design är min så kallade footer! Så kolla lägnst ner på bloggen så ser ni den! Den var pain in the a** att få till men det vart fint när det väl gick. xD
 
Idag är det plugg som gäller och senare i eftermiddag ska jag åka till mina föräldrar. :) Så kommer inte bli så mycket mer SSO idag. Kommer försöka att köra champen i alla fall. Jag är lite mer aktiv på instagram då jag alltid har telefonen med mig, så följ mig gärna där om du inte redan gör det. ;) Ni ska veta att jag uppskattar och älskar er så fruktansvärt mycket! Tack för allt! <3
 

Maskerad

I fredags var det maskerad-event med DBC. Man fick välja mellan att klä ut sig till Steve, Jenna, Alex eller Linda. Då jag var lite sen så stressade jag ihop en Stevekostym, ville egentligen klä ut mig till Linda men jag hade glömt vilka kläder hon hade och hade inte tid att rida och kolla upp det, så det fick bli Steve! Och jag vann med min outfit! Wohoo! Blev riktigt nöjd med den! ^^
Vad tycker ni? Är vi lika? ;)
 
Med kärlek!

DBC Fashion Week

Temat denna vecka är Fashion och under veckan har vi haft olika tävlingar och igår var det begravning för de hästar som vi skulle skicka till hästön och den med finast begravningsoutfit vann! Vinnaren fick då välja vilken av de andra, som var med, skulle få ha på sig fula kläder fram till nästa event. Igår vann då Justine Southbell och hon valde lilla mig... Så jag fick springa till stallet och ta på mig den fulaste outfiten jag kunde. Och här är resultatet!
Så, dessa kläder måste jag gå runt med tills ikväll. Tack Pells..
 
Med kärlek!

Hästön är här!

2014-02-05
Hej allihopa!
Denna veckas uppdatering innehåller den nya funktionen Hästön, nya klassiska ridbyxor och coola ankelboots!

Hästön:
- Ge de hästar du inte rider så ofta en härlig semester på Hästön! Du kan skicka iväg en eller flera hästar på en välförtjänt vila och därmed göra plats i stallet för en ny häst. Hästens semester varar så länge du vill, och du kan hämta tillbaka din häst när som helst.

För att skicka iväg din häst till Hästön så klickar du på anslagstavlan i ditt hemstall, där finns en ny knapp som heter "Mina Hästar" där du kan välja vilken häst du vill ska få åka iväg på en skön semester och vilken sorts semester den ska få åka iväg på!

Kom ihåg att ta av all utrustning på din häst innan du skickar iväg din häst på semester!
Hästarna vilar upp sig ordentligt på Hästön!Hästarna vilar upp sig ordentligt på Hästön!

Nya kläder:
- Fina klassiska ridbyxor och snygga ankelboots har anlänt till butikerna vid torget i Jarlaheim.

Förändringar i chatten:
- Global-chatten är nu endast tillgänglig om man befinner sig i något av de större samhällena på Jorvik; Silvergladebyn, Fort Pinta, Jarlaheim och Västkobbens fiskeby. Om du är utanför de stora bebyggda områdena så kommer det numera vara lugnt och stilla så du kan fokusera på naturen, din häst och era äventyr tillsammans.

Säg-chatten har nu mycket längre räckvidd så alla spelare som är på samma ställe kommer kunna chatta med varandra mycket enklare nu utan att bli distraherade av vad som händer på andra sidan världen i Global-chatten.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Äntligen har den efterlängtade hästön kommit till Jorvik. Alla hav vi spänt väntat sen förra vecka när vi fick det bekräftat att den skulle komma den här dagen. Alla har vi undrat hur det kommer att vara, vad det kommer att kosta och så vidare. Och jag kan säga att jag faktiskt är förvånad över priset. Trodde att det skulle vara mycket dyrare än vad det faktiskt är. Trodde det skulle vara i kalss med hästtränaren så blev väldigt glad när jag såg priserna
 
Sen är det även bra att man kan betala med JS och välja om man vill att hästen ska ha en lyxsemester eller en budgetsemester! Det är helt klart ett plus. Jag vet att många ville ha en fyisisk ö så man kan gå och hälsa på sina hätar, men jag förstår att de inte är möjligt. det är nog rätt svårt att koda funktionen som den är nu, förstå då att lägga till en sysisk ö på det. Det hade blivit för mycket. Men över lag är jag nöjd med hästön! Jag kommer inte skicka någon häst dit än, men det kanske kommer en dag då jag måste göra det.
Kläderna då? Jo, jag älskar alla kläderna som kom! Speciellt ridbyxorna! Så snygga! Synd bara att de snyggaste är så  offanltligt dyra. Men kanske köper dom någon gång ;) Skorna var rätt balla med, dock gillar jag inte den blåa färgen. Den passade inte på ett par skor av den sorten. Men annars så var allat riktigt snyggt!
Att de har gjort förändringar i chatten tycker jag är riktigt bra! Då slipper man ha den globala chattrutan blinkande medan man levlar. Förhoppningsvis så minskar reklamen för alla tusen olika klubbar och lektioner som folk konstant ska skriva ut. Och sen såklart alla bråk! Att sägchatten har fått en längre räckvidd är också bra. Vet inte hur mycket längre den är nu än vad den var förut men jag tycker att det är bra ändå! :)
 
Levde uppdateringen upp till dina förväntningar?

Med kärlek!

Åsiktsinlägg;

Hästön
På onsdag kommer de som vi alla har väntat på sedan i somras. Hästön där man kan ställa av några av sina hästar så man kan köpa några fler. Jag tycker att funktionen är superbra! Personligen så kommer jag nog inte att använda den, än, då jag bara har 7 hästar för tillfället. Beroende på vad de kommer att kosta att ställa av hästarna där så kanske jag kommer att använda den. Jag gissar på att det tyvärr kommer att kosta star coins vilket är rätt logiskt. Hoppas bara att den är en engångs kostnad för annars kommer det inte att vara värt.
 
Hoppas att man kan få rida runt på ön och utforska den. Dock tror jag att det kan vara svårt att kunna få se hästarna springa runt där. Men det skulle vara så sjukt häftigt! Denna funktion är väldigt efterlängtad. Många har för länge sen fullt i sina stall så jag kan tänka mig att de är mer spända än vad jag är. Jag ska inte skicka någon till ön, eller eventuellt Summer men det beror på hur mycket det kommer att kosta. Men det är bara 3 dagar kvar sedan får vi veta!
 
Vad har du för åsikter om hästön? :)Här kommer dina hästar kunna vila upp sig ordentligt.
Med kärlek!

Vad jag ska göra idag

Idag blir det inte mycket spela alls för min del. Jag har matat hästarmna och levlat upp Smokeblaze till level 7 men mycket mer hinner jag inte. Ska bort ikväll på middag och under dagen ska jag läsa en hel del litteratur! Ligger som sagt efter i skolan så har massor att läsa. Men jag kommer nog kunna blogga lite mer imorgon, om jag nu inte får något jobb ;) Då ska jag köra en hel levlingsrunda med Sebbe så jag kommer någon vart med honom! Hoppas att ni förstår och jag är som sagt lite mer aktiv på instagam då det inte tar så lång tid att uppdatera där som det gör på bloggen. Men imorgon! Älskar er alla! <3
Med kärlek!