Viktig information
Jag vill meddela att iprincip allt med denna design har jag gjort själv. Dock är grundkodningen tagen ifrån en design av blogg.se, men majoriteten av koden är min. Jag har även gjort all grafik själv. Därför är det strängt copyright, ©, på allt i denna blogg. Men tveka inte att fråga om du undrar något om designen eller annat! :) Tack för besöket!

Påväg hem!

Varit och jobbat hela dagen så har inte haft möjlighet att varken blogga eller spela. Men imorgon blir allt som vanligt! :) 
 
Med kärlek! 

Ni väljer rubriken!

Förlå att jag tjatar så mycket om detta, men jag vill verkligen veta vad nivill att jag ska skriva om. Jag tycker att det är jättekul :) Så kommentera vad jag ska blogga om! :D
 
Med kärlek!
 
 

Julklappar, Dag 3

Fick detta i julklapp idag! Fick även morötter c:
Med kärlek!

Fatal error

Hade en helvetisk dag här om dagen när jag spelade. Fick fatal error gång på gång under hela tiden jag spelade. Sedan fick jag fatal alla gånger jag skulle köra championat. Så galet irriterande, så fick inte köra nått championat den dagen..
Med kärlek!

Beundrad!

Blev igår beundrad med Jorviks fiskeklubb i Skördebyggden! Äntligen är jag klar med fisket i hela Jorvik (för nu). Hoppas på att det inte kommer mer fiske på ett bra tag! Är lite less på att fiska varje dag.
Med kärlek!

Dagens fail

Med kärlek!

Julklappar, Dag 2

Fick dessa i julklapp av tomten idag! Gillar inte ens dessa skor xD Vet inte hur jag ska göra med dessa!
Med kärlek!

How about a pony?

Ja, jag funderar på att köpa mig en ponny! Jag vet inte riktigt varför jag vill ha en men de är ju faktiskt väldigt söta! Men jag ska köpa min arab innan jag köper en lite ponny-plutt. Men jag vet inte riktigt vilken jag ska välja.. c: Så jag vill gärna har er hjälp! Vilken ponny tyker du att jag ska införskaffa?
 Med kärlek!

Dagens fråga

Med kärlek!

Julklappar, Dag 1

Dessa julklappar fick jag av tomten idag :D fick även 5 stycken morötter som jag inte orkade klippa ut c:
Med kärlek!

NPC Ryttarna

Dessa ryttare som springer runt i Södra Jorvik är ju bara bäst! De ger liv åt byggden och man blir glad av att de dem. Samma sak med personerna inne i staden som hälsar på en när man rider förbi. Det gillar jag! Vill se mer av såna saker i framtiden.
Med kärlek!

Dagens fail

Med kärlek!

Onsdag = Uppdatering

Med kärlek!

Populär!

Blev populär med fisket i Södra Jorvik igår! :D Känns så skönt! Fick 2500xp för att fiska upp specialfisken så är snart beundrad också! Snart slipper jag allt fiske! YAY!
Med kärlek!

Flygtur vid Stablebucks

Sprang runt med några från klubben under gårdagen. Först försökte vi flyga upp på ett tak, men när det bara var Kelly som kom upp gick vi till Stablebucks och försökte flyga där isället. Det gick rätt bra :D Flög massor och hamnade långt ifrån borden och satt i luften. Det var extra roligt när Natta inte lyckades ;) Hehe.
Med kärlek!
 

Ni väljer rubriken!

Ge mig mer rubriker! :D Jag vill veta vad ni vill läsa om :)
 
Med kärlek!

Sally tipsar

Med eller utan posteffekter?
Något som jag inte hade en aning om som fanns när jag började spela och blogga var något som heter posteffekter. De är på från början och gör bilden suddigare. Om man tar bort posteffekter så blir bilden mycket skarpare och klarare! Ett tips till er som fotar i spelet ;)
Med posteffekter:
Utan posteffekter:
Med kärlek!

Varför Sally Lightbridge?

Detta inlägg önskades av Haley Northbell som bloggar på northbell.blogg.se! Besök hennes blogg genom att antingen klicka på länken eller bilden.

Ja, varför just Sally Lightbridge? Jag kan ju börja med att säga såhär att när jag först hittade Star Stable Online tänkte jag bara testa på det lite för att se vad det var för spel. Jag la inte ner extremt mycket energi eller tanke när jag sakpade min karaktär och hennes häst. Jag visste iallafall att jag skulle ha gröna ögon och rött långt hår när jag började kolla igenom hur hon kunde se ut. Har alltid älskat gröna ögon och vill själv ha det IRL och rött hår har jag så det var rätt självklart att min karaktär också skulle ha det! Ansiktet valde jag för att jag tyckte att det var snyggast och såg "normalast" ut.
 
Sen kom vi till något som var mycket svårare att bestämma sig för, nämligen vad hon skulle heta. Jag kollade lite snabbt och slarvigt igenom de förnamn som fanns och fastande för Sally. Jag tycker att det är ett väldigt fint namn och jag skulle kunna tänka mig att själv heta så. Därför blev det Sally. Med efternamnet tror jag att jag gjorde likadant som med förnamnet, men här fanns det två namn man skulle ha så då var de tvugna att passa ihop! Tyckte Light låter så fint när man säger det och eftersom att jag skapade min karaktär någon gång i November tycket jag att det passade bra med tanke på hur mörkt och tråkigt det var utomhus. Sen var det ju bara att hitta något som passade till Light och eftersom att jag inte då brydde mig så mycket om det så blev det Bridge! När jag såg hela namnet tyckte jag att det lät väldigt bra så min karktär, med de gröna ögonen och det röda håret  fick namnet Sally Lightbridge!
 
 Med kärlek!

Dagens fråga

Med kärlek!

Dressyr med Iceflame

Har varit mycket plugg den senaste tiden och speciellt idag! Men lyckades slita mig och ta mig ner till stallet för att pyssla om hästarna. Sadlade Iceflame och skrittade till Vingården för att köra ett lite enkelt dressyrpass. Kände att jag behövde göra något mer seriöst efter att hennes träning upphörde. Hennes steg är helt fantastiskt så då var dressyr det bästa jag kom på.
Ska se till att få ut Ghost i terrängen snart så han får röra lite på sig! Fey tävlar i championaten och Summer är skadad så hon får tyvärr mest stå.. Ska knäppa lite kort på henne och de andra hästarna när de är ute i hagen någon dag. :) Hoppas att ni har en fatastiskt fin söndag!
 
Med kärlek!

Dagens fail

Med kärlek!

Nytt hemstall!

Jag har enda sen i sommras bott i Moorland efter att mitt Star Rider gick ut innan jag åkte till Malaysia. Men igår fick det vara nog. Jag har rätt länge sagt att jag ska flytta till Jorvikstallet då jag är klar med fisket i Silverglade men jag har inte riktigt vågat. Trivdes väldigt bra i Moorland och det var nära till allt. Men efter lite tjat, okej mycket tjat, så tog jag mina saker, lastade hästarna och flyttade till Södra Jorvik, Skördebyggden och Jorvikstallet!
Än så länge trivs jag väldigt bra här och alla mina vänner bor här så. Men vi får se hur länge detta varar. Det är ju rätt långt till alla championat här ifrån..
 
Med kärlek!

Dagens fråga

Med kärlek!

Fastnade!

När jag skulle göra alla blåa igår i Skördebyggden råkade jag hoppa in i lådorna som står vid Sussana. Jag tror jag stod där och rörde mig fram och tillbaka i säkert 5-10 minuter! Jag kom inte en meter åt något håll! Tillslut fick jag hjälp av en tjej som bjöd in mig i grupp och startade en grupptävling. Tusen tack för din hjälp!
 
Med kärlek!
 

Åsiktsinlägg;

Onsdagens uppdatering
Tänkte att jag skulle ventilera mina åsikter om onsdagens uppdatering! Jag tycket att den överlag var bra och jag är inte riktigt besviken på den, men jag kan säga att jag hade hoppats på något annat :)
Det nya championatet. Love it! Verkligen! Älskar rundan man springer, att det är så långt som det är och hästarna i paddocken på Paddockön. Gillar alla slingriga vägar och genvägar som finns och att man springer upp för berget vid Jarlaheim och sen in och igenom staden! Hade gärna sprungit över stallplanen också men man kan ju inte få allt. Väldgt glad över detta championat. Det hamnar högt upp på min championatlista!
De nya hästarna. Fantastiska färger och de ser ju mycket finare ut i spelet, vilket brukar vara ovanligt! Gillar båda färgerna men jag kommer aldrig att överge Iceflame så någon av dessa kommer inte komma till mitt stall. Hade hoppats på en annan hästras eftersom att det redan finns tre stycken Andalusier. Jag bara väntar på att Araberna ska komma så jag kan få köpa min bruna. Men har inget emot dessa vackra hästar! Fantastiska färger. Hästarna kommer bara i fler och fler fina färger! De senaste hästarna har alla haft fantastiska färger. Tummern upp! Bilder från Star Stables hemsida.
 
Med kärlek!
 

Dagens fail

Med kärlek!

Glöm inte!

Hjälp mig komma igång med bloggen igen! :D Om den kommer igång igen snart kommer jag ha en tävling där man kan vinna fina priser och senare en utlottning!
Med kärlek!

Hoppträning med Stormshadow

Kände att det var dags att ta ut Stormshadow på en liten sväng. Han har fått stå rätt mycket i boxen och hagen den senaste tiden medans jag tränade Iceflame. Men idag puttade han lite extra på mig när jag var inne i hans box för att krama pch pussa lite på honom. Så jag bestämde mig för att sadla honom och ta en runda i ridhuset! Skrittade dit som uppvärmning och när jag kom fram såg jag att Reed Kessler var där och höll en lektion för en annan ryttre så jag frågade om det var okey att jag hängde på. Det var inga problem! Stormshadow var jätteduktig men rätt stel i bakbenen efter att ha stått så länge, men han klarade det utan att riva en enda gång. Min fina prins!
Med kärlek!

Dagens fråga

Med kärlek!

Dagens fail

Saknat detta? ;)
Med kärlek!

Fiskefail?

Haha, när jag ställde mig för att fiska i Skördebyggden igår så hamnade jag jättekonstigt. Först hamnade jag väldigt högt upp på bryggan. Då avbröt jag och började om och då hamnade jag ute i vattnet istället. Jag kunde inte fånga några fiskar när jag stod så så fick avbryta och börja om tills jag hamnade normalt igen :p Lite udda.
Med kärlek!
 

Men Will då...

Satt och pratade med några vänner här för några dagar sen och helt plötsligt utbrister nån att Will har julpyntat sin väderkvarn! Det är inte ens december, så tycker att det är lite tidigt med julpyntet. Men Will börjar ju bli gammal så han ville väl sätta upp det tidigt så han hade tid på sig. ;) Förhoppningsvis försvinner detta med dagens onsdagsuppdatering!
Med kärlek!

Iceflame level 15

Äntligen fått upp min isprinsessa i level 15 nu! Äntligen! Köpte henne samma dag som andalusierna kom och började levla henne direkt. Körde varje dag i över en vecka men sen så tappade jag lusten och hon har förblivit olevlad fram till för några dagar sen. Men nu är det klart så nu behöver jag inte göra hela levlingsrundan på ett tag! Min näsa häst kommer bli när araberna kommer :D
Med kärlek!

Dagens fråga

Med kärlek!

Åsiktsinlägg;

Championaten
Tänkte slänga in ett åsiktsinlägg bara för att det var länge sen och jag har förstått att folk tycker att det är kul att läsa vad andra tycker om saker och ting. :) Detta inlägg kommer att handla om de olika championaten. Vad jag tycker om dom, vilket som jag helst tävlar i och så vidare!
 
Vi börjar med Moorland:
Detta championat är nog det jag gillar minst av de som finns. Det har ju hägnt med rätt länge nu så man har kört det rätt många gånger och det är alltid så mycket människor där. Själva banan är rätt kul, men också svår. Speciellt i slutet när man har hoppat över det andra stupet. Det är alltid där jag brukar faila, när man ska svänga runt stenarna. Moorland championatet är det enda championat som jag inte tagit någon medalj i, så kan det gå!
 
Fort Pinta:
Championatet i Fort Pinta är mitt favoritchampionat! Jag tycker att det är fantastiskt kul och hindrerna är väldigt fantasifulla. Även fast man får krupp på alla hinder eftersom att man lätt failar. Speciellt på höbalarna! Det är nog ett utav de jobbigaste hindrerna som SSO skapat till ett championat. Sen den där genvägen som är bäst men så svår går ju typ aldrig att göra. Så har min egen lilla väg ;D Men jag tror att det är just på grund av alla coola hinder som jag gillar championatet så mycket!
 
Firgrove:
Ett championat som ligger högt upp på min lista! Älskar att det regnar. Det gör att det blir lite svårare och mer mystiskt och farligt. Det gillar jag! Sen att grävskopor och bulldosern rör på sig och att det kommer fallande träd som stör gör allt mycket bättre. Jag kan faktiskt inte komma på nått som är dåligt med Firgrove championatet. JO! En grej jag inte gillar, sista hindret. Brukar ofta fastna där och det stör mig fantastiskt mycket. Men det är det enda.

Valedale:
Svårast av alla championat! Usch! Även fast det är riktigt kul att köra så avskyr jag det! Det är ju så svårt! Alla hinder som kommer hela tiden och smala gångar man ska ta sig igenom. Dock det finaste av champonaten med alla blommor och de häftigt byggda hinderna. Men jag gillar att tävla där för det blir en utmaning och när man får en medalj blir man så himla stolt!
 
Sist men inte minst, Gyllenåsarna:
Ett rätt tråkigt championat enligt min mening. Det är långt att ta sig dit och sen när championatet är slut är man så långt bort från allt som det bara går. Sen finns ju de jobbiga fågelskrämmorna och hamnarbetarna som ska förstöra för en när man springer. Dock tycker jag ändå att de passar där och championatet hade blivit ännu tråkigare om de inte funnits. Då hade det knappt funnits utmaningar längs vägen. Men detta champ är inte de första jag väljer om det står mellan detta och ett annat.
 
1. Fort Pinta
2. Valedale
3. Firgrove
4. Gyllenåsarna
5. Moorland
 
Med kärlek!

Ni väljer rubriken!

Eftersom att jag har varit borta rätt länge har jag ingen aning om vad jag ska blogga om! Därför behöver jag er hjälp att få lite idéer och få igång min egen fantasi, så jag kan blogga och skriva saker som ni är intresserade av att läsa! :) 
 
Med kärlek!

Levling med Iceflame

Efter att jag fiskat så valde jag att ta tag i levlingen av Iceflame. Det har stått still rätt länge eftersom att jag varken haft lust eller tid. Men nu ska hon komma upp i level 15 senast nästa vecka! Som det ser ut nu är det bara endags levling kvar så förhoppningsvis kommer det att gå rätt fort. :) Drog med mig Kate på min runda så det var lite roligare. Vi började i Gåd och jobbade oss via VG till VD och sen till sist till ML! Det tog ett tag men eftersom att vi var två så var det roligare som sagt! 
Ska verkligen försöka blogga som förr igen för jag tycker att det är väldigt kul och givande! Så minst ett inlägg om dagen kommer ni att få ;D Det lovar jag!
 
Med kärlek!

Update

Nu är det dags att skriva ett litet inlägg så ni får veta vad som har hänt sen jag slutade blogga någon gång i September. Jag känner att nu är det dags att starta upp bloggen igen. Vad har hänt sen September då? Jadu, det kan jag knappt komma ihåg själv. Mitt minne är väldigt dåligt. Jag har i alla fall köpt en ny häst, en Andalucier som heter Iceflame. Har försökt levla upp henne till level 15 men jag tröttnade och hon har stannat på level 13,14 rätt länge. Men ska försöka få upp henne i level 15 denna vecka! :) Jag har även blivit beundrad med både Åskviggen och Jorvisks Fiskeklubb och nu jobbar jag på att bli beundrad med den nya klubben som finns i Skördebyggden.
 
Ja, Skördebyggden och Jarlaheim har ju släppts också. Väldigt vackert område, gillar det starkt! Jag har dock inte flyttat dit än, men nu när jag är klar med fisket i Silverglade så funderar jag på att flytta. Fick även upp min karaktär i level 15 idag, vilket känns jätteskönt! Annars kan jag inte komma på så mycket mer intressant som hänt. skolan tar ju fortfarande mycket tid men jag ska försöka att i alla fall få upp åtminståne ett inlägg om dagen om inte det minst ett varannan dag.
 
Det ska bli så kul att börja blogga igen! Ska även försöka mig på att lära mig redigera lite bättre så man kan få sig några snygga bilder att visa upp! Hoppas ni fina läsare hittar hit och åter igen kan följa mig och mina hästar här i vackra Jorvik!
Med kärlek!