Viktig information
Jag vill meddela att iprincip allt med denna design har jag gjort själv. Dock är grundkodningen tagen ifrån en design av blogg.se, men majoriteten av koden är min. Jag har även gjort all grafik själv. Därför är det strängt copyright, ©, på allt i denna blogg. Men tveka inte att fråga om du undrar något om designen eller annat! :) Tack för besöket!

Sorry!

Jag är så ledsen för den dåliga uppdateringen här. Jag ligger fantastiskt myket efter i skolan så jag har inte tid att spela SSO alls. Då blir det svårt att blogga om nått också. Men jag ska försöka få upp något till helgen och jag jobbar på min nya design! Så jag kommer snart komma tillbaka! Följ mig på instagram, sallylightbridge, är lite mer aktiv där.
 
Med kärlek!

~ Varför just de hästarna jag har ~

Detta inlägg önskades av Lily Mclee! Kolla in hennes blogg genom att klicka på bilden nedan.

Varför köpte jag just de hästarna som jag har nu? Jo, jag kan börja med Summerwhisper. Det var när hästfunktionen var väldigt ny. Jag vet inte om Moraberna kom ut samtidigt som funktioen eller om de kom ut senare. Men jag hade för länge sen levlat upp Stormshadow till level 15 och kände att jag ville ha en ny häst! Av de som fanns att köpa då var det den gula Moraben med de svarta benen och den vita manen som tilltalade mig mest. Men jag hade inte råd. Jag saknade ungefär 300 star coins för att kunna köpa hennne och otålig som jag är så slutade det med att jag, för första gången, köpte star coins för att kunna köpa henne direkt. Så, det var väl anledningen till att jag köpte min fina Summer!
Min andra häst blev min vackra Frieser Obsidiangost. Jag visste att när de kom ut att en sån ska jag ha. Den bruna är min häst. Jag vet inte varför, men jag skulle bara ha honom (som alla andra). Jag ångrar inte en sekund att jag köpte honom. Men dyr som han var så hade jag ju såklart inte råd! Men turligt nog var det ju dubbla star coins samma veka som de kom till Jorvik, och eftersom att Summer var level 15 var det fritt fram att köpa! Sen var jag lite stressad eftersom att det var "rea" på dem, men nu i efterhand så visade det sig att så var inte fallet.
Efter att för länge sedan ha levlat upp Ghost till level 15 började jag fundera på en ny polle till stallet. Jag sprang runt Jorvik för att se vilka jag var intresserade av. När jag kom till Fort Pinta såg jag de fina Oldenburgarna och bestämde mig att en sån ska jag ha. Hade länge funderat på den gråa, älskar den verkligen. Men efter en närmare titt på alla fastnade jag för den orangea. Jag visste att ingen annan tyckte att han var fin men i mina ögon var han är han den snyggaste av Oldenburgarna. Så Firemist fick flytta hem till mitt stall näsan direkt. Kärlek vid första ögonkastet iprincip.
Sen kom Andalusierna. Och vilka hästar! Alla 3 som kom var fantastiskt fina (och dyra). Men jag såg direkt att den gråa inte var något för mig. Den bruna är så snygg men min drömhäst, en Arab med den färgen, gjorde att jag kännde att jag inte kan köpa den ifall Araberna skulle komma och ha liknade färg. Så då var det bara den vita kvar och jag kännde att jag måste ha en sån. En vit "Frieser", hur coolt är inte det? Men då den var så dyr tvekade jag lite innan jag hittade det perfekta namnet till henne, och så kom Iceflame hem till stallet!
Efter lång väntan så kom äntligen de Arabiska fullblodet till Jorvik. Och som jag längtat! När jag såg vilka färger som hade kommit blev jag lite besviken. Min drömhäst fanns inte där... Jag skulle inte få köpa min vackra Darkruby... Men, Palominon. Så vacker och eftersom att jag länge velat ha en Arab så skulle jag ha henne, min fina Eveningrain. Darkruby får komma hem till mig någon annan dag.
Sist, men inte minst har vi de nyaste tillskottet i familjen, nämligen den borkfärgade Andalusiern Smokeblaze! Han var faktiskt ett spontanköp. Efter att ha följt med Justine när hon köpte sin Fredrik så kunde jag inte sluta tänka på hur snygg den hästen faktiskt var. Jag har funderat på den, men då jag redan har en av samma ras var jag inte så sugen på att köpa en till. Jag kan ju säga så att jag inte ångrar köpet en sekund! De är så olika varandra så det gör inget att de är av samma ras.
Så, det var lite om varför jag köpte just dessa hästar. Många var inte så genomtänkta som andra men jag ångrar inga av mina köp! Hoppas att det snart kommer fler Araber så jag kan få köpa min drömhäst. Jag vill ha henne. Typ nu! Glöm inte heller att det bara är att höra av sig till mig om det är något som ni undrar över eller vill att jag ska blogga om!
Med kärlek!
 

Ny häst!

Skämde bort mig själv med 2000 star coins igår när det ändå var dubbelhelg och allt. Så med alla star coins i väskan började jag fundera på en ny häst. Och det var rätt självklart vilken häst jag skulle köpa. Jag skulle ha den bork-färgade Andalusiern. Var med när Pelle köpte sin Fredrik och han är så galet snygg. Min fick det fina namnet Smokeblaze och kallas för Sebbe. Äntligen ett smeknamn till en häst som jag är riktigt nöjd med och som jag tycker passar hästen perfekt!
 
Red honom på dressyrlektionen igår och jag kände att det måste jag göra oftare med honom i framtiden. Han är väldigt stel och klumpig så jag kommer att få arbeta mycket med honom på de planet men det kommer inte att vara några problem då klubben har en fantastisk dressyrinstruktör! Men det är min nya lilla (läs stora) älskling i stallet och jag hoppas att både han och jag ska trivas tillsammans!
Nu är det däremot plugg som gäller för resten av denna kväll, så det kommer inte bli så myket spelande för mig. Ligger efter som attans i skolan så måste verkligen komma ikapp. Men loggar in senare för att sköta hästarna!

Med kärlek!

Ingen bloggning idag

Uräkta den dåliga bloggningen men jag har tyvärr inte haft någon tid. Jobbade hela dagen igår och idag mår jag inte så bra så har ingen ork till att blogga. Men vi får se, kanske, om jag orkar eller hittar något att blogga om, så kan det komma upp nått inlägg. Men inte som det ser ut just nu tyvärr.. Kom inte in på SSO igår heller när jag kom hem från jobbet så kunde inte mata hästarna :( Så nu är de gula igen. Jag är så duktig x)
 
Med kärlek!

Fun facts

Gissar att det är många som sett detta fail från SSO-teamet redan. Men på de blåa cupcake tightsen står det att de är rosa och på de rosa står det att de är blåa. Hah, det är inte något som man tänker på, man kollar mest på hur de ser ut när man har de på sig och inte vad de heter. rätt kul ändå.
Sen såg jag också att den göda bilen på torget har registreringsnummer LIS 1337! Hihi!
Med kärlek!

Info från Starstables facebook

UPDATE: Emergency Downtime
We are currently investigating a significant problem with the game.

**Secret Information**
While this week's update appeared to only contain some fun new clothes there was actually more. The very first version of Horse Island that we have been working on for quite some time was also available for testing (for special characters only) on the Live servers.

Horse Island had been tested internally for awhile before moving to the Live version of testing and everything so far had looked very good. Unfortunately after a few hours on the Live servers we started to get reports of bad data and some strange items popping up in the inventory of some players. At that point we had to shut the game off to start to figure out what was causing the issue...

Any time we have a problem that might affect your characters we take it very seriously...and we will have to keep the game offline until we find the problem or revert to yesterday's version.

The coders are all working on figuring out the problem and we will be keeping you all up to date here on Facebook where we can also answer questions.

Today is the 116th time we've released a weekly update. Let's hope there are 116 more before something like this happens again

We'll keep you updated!

(Please do not create new tickets for customer support about the downtime...they already know about it :) )

Hoppas att det fixar problemet ordentligt. Bra att vi tillslut fick veta vad som pågår. Tummen upp till duktiga Star Stable Teamet!
 
Med kärlek!

Dagens outfit - Blå och svart

Blev "tvingad" att köpa denna outfit igår men som tur vad så hade jag redan allt förutom filten. Så fick sällskap till Firgrove för att köpa den. I like it! Fick äntligen användning av mina slitna jeans ;)
Träns: Fort Pinta (1420 js/17 sc), Sadel: Firgrove (4220 js/41 sc), Filt: Firgrove (7050 js/81 sc)
Hjälm: Valedale (2500 js/13 sc), Tröja: Fiskebyn (7270 js/71 sc), Byxor: Fiskebyn (9520 js/94 sc), Stövlar: Life Time present
Totalt: 31980 js/317 sc
Med kärlek!

Svängiga Cupcake-kläder!

2014-01-22
 
Hejsan allihopa!
I denna veckas uppdatering har en stor leverans med kläder, skor, hjälmar, handskar och solglasögon kommit till Jarlaheim. Passa på att uppdatera din garderob med lite härliga vårkläder!

Nya kläder:
- Nu finns det senaste modet i Jarlaheim! Rid till klädbutiken vid torget i Jarlaheim och kolla in det supercoola Cupcake-setet.
Det urcoola Cupcake-setet.Det urcoola Cupcake-setet.

Ny skomodell:
- Skobutiken i Jarlaheim säljer nu svarta moderna ankelboots. Dessa ursnygga boots är en del av Cupcake-setet och passar bra till såväl fest som ridning.

Ny byxmodell:
- Nu kan du klä dig i tights! På torget i Jarlaheim säljs nu färgglada tights med sockersött tryck och de är en del av det festliga Cupcake-setet.

Nya glasögon och solglasögon:
- Nu när våren närmar sig och solen blir allt starkare är det viktigt med ett par bra solglasögon. Den senaste leveransen med solglasögon till glasögonbutiken i Jarlaheim är fylld med trendiga och coola brillor. Sväng förbi butiken och kolla vilka som passar dig bäst!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Jag har inte kunnat logga in för att kolla in allt nytt men spontant kan jag säga att jag inte är förvånad att det  kom en sån här "enkel" uppdatering efter två veckor med uppdrag. Så jag är inte besviken på uppdateringen ,en jag tycker inte att den är så rolig heller. Men jag gillar iden med tights och det är ju alltid kul med nya typer av kläder och skor! Sen gillar jag mönstret även fast det kanske inte är det snyggaste. Sen är brillorna på bilden rätt fula och ute så de gillar jag inte alls :p Men skorna ser nice ut! Hoppas att de är snygga i spelet också!
 
Med kärlek!

Dagens fråga

Med kärlek!

Vilken färg?

Sitter och funderar lite på min nya vårdesign och skulle behöva lite hjälp från er läsare. Jag vill ha en vårig och pastellig färg på min blogg när jag snart ska byta design. Men jag kan inte komma fram till vilken jag ska använda. Lägger upp lite förslag på några som jag fundrerat på men om ni har några andra förslag så säg gärna färgkoden också annars är det bara att kommentera de nummer som representerar den färg ni tycker! Tusen tack för hjälpen!
Med kärlek!

Lite fler bilder från Äppellunden

Laddar upp lite fler bilder på Ghost från turen med Justine! :)

Med kärlek!
 

Dressyrlektion

Idag vad et dressyrlektion med ingen mindre än Natalie Season! Vi fick träna på serpentinbågar och på volter. Vi fick även göra en övning där man vid varannan pinne gjorde halt och sedan ryggade 5 steg. Det var lite trixit i början men tillslut fick man till det! Mycket givande och bra lektion. Brukar inte vara så mycket på varken lektioner eller aktiviteter men ska börja med de nu så mycket som jag hinner! :D
Det verkar som att Fey har fått rollen som min dressyr häst. Han är väldigt duktig på det och han ser ju väldigt snygg ut. Så han får nog fortsätta med att vara med på alla mina dressyrbilder!

Med kärlek!

Galopp i Äppellunden

Igår så fick jag ett SMS av Justine där hon frågade om jag vill hänga med henne och Daisy på en ridtur till Äppellunden. Då jag inte hade något bättre för mig sadlade jag Ghost och följde med. Det var riktigt trevligt. Varmt i luften, solen som sken och brisen som svalkade. Vi skrittade hela vägen dit och snackade om allt mellan himmel och jord. Hästarna lunkade på med långa halsar och verkade njuta av de långsama tempot. Ghost tar alltid tillfällena i akt när han får ta det lugnt, han är en riktig latis. Haha.
 
När vi kom fram kortade vi tyglarna och galopperade fram och tillbaka över lunden och lät hästarna busa av sig och springa hur fort de ville! Daisy hade väldigt mycket energi så Justine fick jobba mycket för att kunna fortsätta att ha kontrollen över bushästen. Men ack så fin hon är ändå! Efter att de fått springa av sig och busa red vi ner till vattnet där de fick dricka lite innan vi skrittade tillbaka till Steves stall.
Med kärlek!

Dagens fråga

Länge sen jag hade en dagens fråga :) Så här kommer en och jaghoppas att ni vill svara på den. Intressant att veta vad ni tycker! Skå kommentera allt vad ni kan! :D
Min favorit är nog Friesern eller Oldenburgaren c: Kan inte riktigt bestämma mig där. Så jag väljer nog båda!
 
Med kärlek!

Hjälp mig med rubriker!

Vad vill ni fina läsare läsa om i min blogg? Jag älskar att skriva om saker som folk är intresserade av att läsa och därför behöver jag eran hjälp med olika rubriker! Så spamma mig med rubriker! Vem vet, kanske jag lottar ut något fint till er som ger förslag ;)
Med kärlek!

Ridtur med Iceflame

Efter klubbmötet valde jag att långsamt ta mig hem med Iceflame. Det var härligt varmt ute så jag bara satt och njöt! Gillar Silverglade på sommaren. Fåren som bräker i hagen, balongerna som svävar ovaför en uppe i himlen. Fantastiskt. Så nöjd över att jag äntligen flyttat dit! Sen är min isprinsessa så vacker ute i det gröna så jag vet inte vad jag ska ta vägen! Ett av mina bättre hästköp, helt klart!
Med kärlek!

Dagens fail Special

Då det var ett tag sen jag la up lite failbilder så tänkte jag att jag kan ju lägga upp alla jag fått sen jag la upp några senaste gången. Så jag har fixat till dem! Hope you like it!
Med kärlek!

Ett inlägg som alla borde läsa

Genevieve Nightbard har skrivit ett fantastiskt bra och läsvärt inlägg om den globala chatten i spelet. Och jag kan ju säga att jag håller med henne! Chatten har gått över styr. Det är alltid bråk eller folk som skriver hur dåligt de mår och bara vill dö. Säger att man ska ta livet av sig eller skada sig bara för att man inte får som man vill. LÄGG AV MED DET! SSO är inte till för sånt. Mår du dåligt, ta kontakt med en kurator, psykolog eller någon annan du litar på. Men sitt inte och skriv i den globala chatten, i en virituell värld, där det finnns barn! Det hör inte dit!
 
Jag är själv deprimerad, haft självmordstankar och har självskadat, men inte sitter jag och "skryter" och visar det för varenda människa. Jag har tagit tag i mitt problem och är väldigt stolt över de steget. Jag skämms inte för hur jag är, men jag sitter inte och trycker upp det i folks fejs! Varför vill man ha den typen av uppmärksamhet man får om någon tycker synd om en? Sån uppmärksamhet är inte bra. Det får en att känna sig liten och värdelös, i alla fall för mig. Så snälla, mår du dåligt, gå till skolkuratorn och prata ut där istället, inte i den globala chatten! 
 
Med kärlek!

Dagens outfit

Dagens outfit är denna enkla svarta och lila outfiten! Förslag på färger till andra outfits mottages gärna.
Träns: Fort Pinta (1420 js/17 sc), Sadel: Firgrove (4220 js/41 sc), Filt: Fiskebyn (4450 js/42 sc)
Hjälm: Valedale (2500 js/13 sc), Tröja: Fort Pinta (1670 js/19 sc), Byxor: Fiskebyn (7020 js/69 sc), Stövlar: Life Time present
Totalt: 21280 js/301 sc
 
Med kärlek!
 

Eveningrain level 15

Äntligen fick jag upp Eveningrain i level 15! Hade bara några milimeter kvar på xp-skalan igår så behövde bara göra typ 5 lopp innan hon var klar! Känns så skönt att inte ha någon häst att levla nu, är rätt less på det xD Så nu slipper ni de tråkiga inläggen om min levling ett tag fram över! Men vi får se om jag inte köper nån till senare. Kanske en ponny eller en annan liten krake! Men just nu ska jag njuta av "ledigheten"! Fick även dagens bästa igår på Valedale-tävlingen :D Det trodde jag aldrig xD Men skönt med lite extra JS i fickan nu i alla fall.
Med kärlek!

Levling och matlåda

Gick upp tidigt i morse för att ta hand om hästarna ordentligt innan jag skulle ta ut Eveningrain på dagens träningspass! Borstade alla hästar noga och rena innan de fick gå ut i hagen. Eveningrain fick dock snällt stå kvar inne då det är hennes näst sista träningsdag idag! Fick sällskap av Jen och Pelle, som vanligt ;) Jen blev tyvärr tvungen att dra efter ett tag med vi fortsatte utan henne! Efter rundan såg jag till att Eveningrain fick en stor belöning och en grundlig ryktning innan jag släppte ut henne i hagen med de andra bus-hästarna. När allt var klart och stallet var städat satte jag mig på hö-loftet och åt upp min lunch, resterna av pannkakorna jag lagade igår med Mrs. Packard! Bästa pannkakorna jag ätit! Så goda.
Med kärlek!

Åsiktsinlägg;

Eftersom att det kan finnas läsare som inte gjort uppdragen så kommer jag att sätta inlägget i min lilla spoilerruta. Men vill du läsa så är det bara att klicka på bilden nedanför! :)

 
Med kärlek!

Eveningrain level 14

Igår gick min lilla ängel upp i level 14, så efter dagens levling kommer hon gå upp till level 15 på lördag! Ska bli så skönt att ta en paus från levlingen ett tag. Vi får se om det kommer fler hästar på onsdag som man kanske vill ha. Senare idag kommer ett inlägg om gårdagens uppdrag där jag reflekterar över vad jag gillade och inte. Så håll koll! Alla mina hästar fick även grön smiley idag så nu kan jag börja tävla champ ordentligt igen och knske ha en chans xD Haha, men nu är det dags för lunch och hästarna får vila några timmar i hagen! 
Med kärlek!

Hur ska det gå för Isolde och Loke?

2014-01-15
Hejsan allihopa!
Den spännande fortsättningen på förra veckans mysterium med de förvunna hönorna fortsätter och nya kläder och utrustning har kommit till Jarlaheim i denna veckas uppdatering!

Nya uppdrag:
- Förra veckan slutade det inte roligt för Isolde och Loke när Isolde gjorde slut. Kan ny information göra så Isolde ändrar sig? Och var är de försvunna hönorna egentligen? Hur ska det gå för Isolde och Loke? Prata med Filip Sunfield och se om du kan hjälpa till att reda ut det hela!
Prata med Filip Sunfield.
Prata med Filip Sunfield.

Nya kläder:
- Nya trendiga kavajer har kommit till G.E.D-shoppen i Jarlaheim. Rid dit och kolla in dem!

Ny utrustning:
- Härligt skotskrutiga schabrak har kommit till hästaffären i Jarlaheim! Vilka är dina favoriter?

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Åh så spännande! Jag personligen tycker att när det kommer uppdrag är det bästa uppdateringarna. Jag saknar att ha nya saker att göra på SSO. Men jag gillade förra veckans uppdrag så jag hoppas att dessa är lika bra och spännande. Vill ju veta varför Loke stal hönsen (eller gjorde han det?) och vem som försökte få det att se ut som att det var Isolde. Hoppas att de kommer bli tillsammans igen och att vi kan lösa mysteriet! Hoppas att de snart fortsätter på huvudhistorien! Var länge sen sist... Sedan är det aldrig fel med nya kläder och utrustning. Kavajer låter intressant. nä, nu är det dags att logga on och kolla vad som finns och hur det går för Loke och Isolde!
 
Med kärlek!
 

Ingen bloggning idag

Idag är det skola som gäller från kl 13, men ska åka dit till 11 för att förbereda redovisningen som vi ska ha idag. Så jag kommer tyvärr inte ha tid att blogga nått idag. Men jag kan meddela att jag sitter och fixar med en ny, lite vårigare design som jag ska försöka få klar snart. Det kan nog dock ta ett tag då jag inte riktigt får till de hur jag ska göra. Men vi får se. Kanske uppdaterar nått mer under tiden mina klasskompisar har redovsning annars kanske jag hinner få upp ett inlägg i kväll!
 
Med kärlek!

Den där Will

Alltså, den där Will. Han var väldigt snabb med att f upp de vita kulorna i sn kvarn, men att ta ner dom var han inte lika snabb med. Haha, hoppas att han tar ner dom imorgon för julen skulle ut i går. För på tjugondagknut så åker julen ut!
Med kärlek!

Uppvärmning

Det är hårdträning nu med Eveningrain. Hon är level 13 nu och kommer antagligen gå upp till level 14 imorgon. Så nu gäller det att hålla igång detta så hon blir färdiglevlad någon dag. Men innan det var dags att börja med dagens träningspass så måste hon värmas upp efter en natt i boxen. Så jag sadlade och tog med henne ut till paddocken som ligger precis utanför stallet (perfekt ju!) där vi travade och skrittade runt. Så nu när hon känns varm och har kommit igång lite så är det bara att börja! Får dessutom sällskap av Justine Southbell och hennes oldenburgare Emil :D Trevligt trevigt!
Med kärlek!

Uppdaterat designen

Suttit hela kvällen och fixat med designen. Den har ju varit lite knasig men efter några timmar lyckades jag med hjälp av min fina pojkvän fixa så att den ser bra ut igen! Så det är vad jag gjort denna kväll. Sorry för avsaknaden av inlägg. De kommer imorgon! Godnatt!
Med kärlek!

Lily Mclee

Jag tycker att ni alla ska gå in ch läsa Lily Mclees blogg! Superfin och bra blogg! Rekomenderas starkt!
Med kärlek!

Plugg plugg!

Sitter och pluggar nu. Har en uppgift som ska in på onsdag som jag vill bli klar med idag för då kommer jag få ledigt imorgon! Har lite inlägg planerade som jag tänkte skriva ihop när jag är klar så det kommer att komma upp inlägg. Hann även levla lite i morse innan jag var tvungen att sätta mig här och skriva på min avslutande reflektion. Hatar att skriva sånt. Så galet tråkigt. Ska försöka hinna uppdatera bloggen med ny design till helgen också! Massor att göra! Vad har ni för planer idag då?
 Med kärlek!

Min lilla ängel

Fick upp min lilla ängel i level 13 idag! Så det betyder att det bara är ca 6 dagar kvar av levling innan hon är level 15! Känns så skönt! Avskyr att ha olevlade hästar i stallet. Men jag får inte köpa någon ny innan den nyaste är full levlad. ska nog logga in och ta ut Summerwhisper på en skrittrunda till Moorland. Tjejen måste få lite motion. Har egentligen förmånga hästar för min smak.. Hinner inte rida alla :( Vi får se hur jag gör med dem. Jag älskar ju alla och vill inte ge iväg någon av dem..
Med kärlek!

Idag då

Ja, idag är det levling och plugg som står på schemat. Jag har just nu inte så mycket motivation till att blogga eller så tyvärr. Men jag ska försöka komma på saker att blogga om. Ni får gärna hjälpa till genom att kommentera vad ni vill läsa om! Såna inlägg tycker jag är riktigt kul att skriva så det är bara att skicka 1000 kommentarer med rubriker! :D
Annars kommer det nog inte hända så mycket mer idag. Ska gå en promenad med min pojke oh köpa busskort så man kan komma till kolan på onsdag! Har en lite uppgift kvara att skriv som jag hoppas att jag kommer igång med idag. Alltid så segt att börja.. Vad ska ni göra idag? :D
Juste, jag har flyttat igen, den som gissar rätt först får en shoutout på instagram eller på bloggen! ;D

Med kärlek!

Hemma igen!

Är äntligen hemma i snöiga och kalla sverige. Har haft en fantastisk tid i London och jag har hunnit med en hel del! Först dagen gick vi hela Oxford street och shoppade! Sedan på kvällen åkte vil till Westfield gallerian vid Stratford och gick där och kollade i butikerna. Vi åt middag på Jamies Italian vilket var fantastiskt gott.
 
Under torsdagen tog vi en promenad genom Hyde Park till Tekniska museet. Rätt häftigt men inte som här i Sverige. Kändes som att man fick pilla mer här hemma. Efter lunchen tog vi oss till Naturhistoriska och kollade på deras dinosaurieutställning och en om däggdjur! Mer hann vi inte inan de stängde.
 
På fredgen tog vi oss till Wesminister, Big Ben och London Eye, för att gå på London Dungeon! Riktigt spännande och intressant, men läskigt. Skrek rätt många gånger xD Väldigt duktiga skådespelare som jobbade där. Kan rekomendera alla att besöka stället! Bland det bästa jag gjort faktiskt.
 
Nu när man är hemma i Sverige igen är det allvar som gäller. Skolan börjar nästa vecka så jag vet inte hur mycket tid jag kommer ha till SSO, men lite ska jag nog hinna med :D Idag ska jag plugga och sen kommer min syster hit för att hämta sina grejer som jag köpt till henne! Så hinner nog logga in och spela/levla ikväll! :D Hoppas er vecka varit fantastisk, det har i alla fall min varit! :D
Ps. Glöm inte kolla in Justine Southbells nya blogg! ;D Ds.
 
Med kärlek!

London

Yes, idag åker jag till London med min pojkvän. Vi kommer vara borta fram till fredag den 10e januari. Så bloggen kommer tyvär att ligga nere om ni inte vill att jag ska blogga om London istället? Hoppas ni har det trevligt i Sverige de dagar jag är borta så återkommer jag igen på lördag! Bye! :D
Med kärlek!

~ Citat ~

Med kärlek!

Och vinnarna är...

Nu har jag utsett vinnarna i min tävling! Den som kommer på första plats i båda kategorierna vinner en fribiljett till DBC och 100 sc. Dessa sc kan (om man orkar vänta) bli 200 vid dubbla sc helgen. Den som kommer på andra plats i tävlingen vinner 100 sc (detsamma gäller här med dubbla sc helgen).
 
Jag vill först tacka alla som skickat in bidrag till tävlingen! Det har varit jättekul att se era bilder och det har varit väldigt svårt att välja ut vinnarna. Men jag är nöjd med mitt val och jag vill gratta vinnarna och tacka alla som var med! Ni som vunnit (både den som kommit 1a och den som kommit 2a. I båda kategorierna), kontakta mig på mail sallylightbridge@hotmail.com så ska vi se till att ni får erat pris! Stort tack åter igen!
 
Kategori 1
Kategori 2
Med kärlek!

Åsiktsinlägg;

Juluppdragen
Ja, här kommer det här ett till åsiktsinlägg om dessa juluppdrag som vi har kunnat göra nu under december och fortfarande kan göra. Tycker tyvärr att de borde vid förra uppdateringen, den 2 januari, ha tagit bort dessa uppdrag. Visst, det är kul att få grejer och uppdragen är roliga att göra men det är faktiskt slut på julen nu. Jag tror att alla har hunnit få sin ren och räddat julen i år igen. Om jag inte minns fel så försvann uppdragen veckan efter julafton förra året. Vilket jag tyckte var bra. Det är lite sent att hålla på med "julförberedelser" in i andra veckan i januari. Nej, jag hoppas att vid nästa onsdags uppdatering att de tar bort uppdragen! Vad tycker du?
Med kärlek!

Nattlevling åt en vän

Hjälpte Justine, Pelle, med levlingen igår! Hann tyvärr inte allt innan det var dags att gå och läga sig. Körde SB, ML, FP, FG och VD. Frodo joinade mig fram till tanten mellan FG och VD (Mrs Morse?) sen gav hon upp :p Det var faktiskt kul, roligare att levla åt någon annan än åt en själv. Synd bara att jag inte hann så mycket som jag ville. Men i VD fick jag göra druiduppdragen till Solens Cirkel, oh jösses vad länge sen det var! Typ över ett halvår sedan. De var rätt roliga när man inte behöver göra dem varje dag i månader. Men en eller två gånger är rätt kul ;) Här kommer lite bilder från levlingen!
Kan även meddela att jag sitter och kollar igenom alla tävlingsbidrag som ni har skickat in och j*vlar vad duktiga ni är! Fantastiska bilder! Vinnarna kommer att pressenteras på bloggen antinen ikväll eller imorgon :) Så håll utkik!

Med kärlek!

Dagens levling

Blev äntligen klar med dagens levling av Eveningrain! Imorgon går hon upp till level 11, det ska bli så skönt! Har en ny levlingsrunda nu när jag bor i Skördebyggden. Börjar vid stallet och sen gör jag alla tävlingar där, sedan rider jag till ridhuset och därefter till Gåd. Därefter tar jag VGT och VG, sedan vid Steves och rider till VD och därifrån tar jag VDS, FG, FP och till sist ML! :D Superbra runda tycker jag!
Sedan fikade jag med Frida och Kate vid Stablebucks! Det var mysigt! :)
Med kärlek!

Har haft fullt upp!

Ja det blev ingen bloggning igår som ni säkert märkt :p Pluggade hela dasgen sen åkte jag hem till mina föräldrar så det fanns ingen tid. När jag hade lite tid över kom jag inte ens in på servern så kunde inte fota hästarna något. Men när jag kommer hem i eftermiddag ska jag se till att slänga upp nått inlägg! :D
With love

Fika efter levlingen

Fick äntligen tummen ur och levlade Eveningrain idag. Det var länge sen! Fick upp henne till level 10 idag så nu är det bara ngefär en vecka kvar innan hon är level 15! :D Red till Wolf Hell inn och fikade påvägen hem till Jorvikstallet. Tog en bulle och en kop te. Smakade så bra. Har saknat caféer på Jorvik! Kommer nog börja fika en hel del nu! Jag vet att många inte gillade uppdateringen och tyckte att den var både dålig och värdelös. Visst jag kan hålla med om att jag hellre hade fått något annat, till exempel fler araber. Men jag tycker ändå att det var en kul ideé :D Jag gillar den!
Sitter och fixar med lite ny grafik till bloggen! Hästarna ska få nya bilder och alla kontaktbilderna ska uppdateras! Hoppas att det blir snyggt och bätte sen när det är klart! :D
 
Med kärlek!

Sitter och pluggar

Japp, idag ska jag plugga hela dagen. Har en historiatenta som jag måste försöka skriva klart innan den 7 januari. Så jag kommer sitta med den idag och imorgon samt i helgen om det behövs. Jag borde ha gjort den tidigare men jag glömde faktiskt helt bort den. Så jag får sitta nu istället. Tyvärr kommer både bloggen och spelandet få lida pga detta! Men jag kommer tillbaka! Helt klart! :) Håll ut!
Arkivbild
 
Med kärlek!