Viktig information
Jag vill meddela att iprincip allt med denna design har jag gjort själv. Dock är grundkodningen tagen ifrån en design av blogg.se, men majoriteten av koden är min. Jag har även gjort all grafik själv. Därför är det strängt copyright, ©, på allt i denna blogg. Men tveka inte att fråga om du undrar något om designen eller annat! :) Tack för besöket!

Två snygga outfits!

Tänkte dela med mig av mina nya favoritoutfits! En i mintgrönt och en i ljusrosa. Båda tycker jag passar mitt hår väldigt bra vilket är ovanligt då mitt hår är svårt att matcha till. Enkla och snygga outfits helt enkelt!
 
Ljusrosa:
Träns: Fort Pinta, Sadel: Firgrove, Filt: Fiskebyn, Lindor: Fort Pinta
Hjälm: Valedale, Jacka: Fiskebyn, Handskar: G.E.D i Moorland, Byxor: Firgrove, Stövlar: Life Time present
 
Mintgrön:
Träns: Fort Pinta, Sadel: Firgrove, Filt: Fiskebyn, Lindor: Fort Pinta
Hjälm: Valedale, Jacka: Fiskebyn, Handskar: G.E.D i Moorland, Byxor: Firgrove, Stövlar: Life Time present
With love

Anmälningen stängd!

Nu går det inte att anmäla sig till tävlingen längre! Jag ska kolla igenom alla bidrag imorgon eller på torsdag sedan kommer vinnarna att anonseras uthär på bloggen antingen i slutet av denna vecka (om jag hinner) eller ibörjan på nästa! Det är verkligen jättekul att så många ville vara med och tävla! :D Ni får gärna kommentera om ni tyckte att det var en bra tävling eller om ni inte tyckte om något! Så kan jag göra en ännu bättre tävling nästa gång! Tack till alla som anmält sig och skickat in bidrag! Ser fram emot att titta igenom alla!
 
With love!

Jobb idag + dagens outfit

Ja, idag är det jobb som gäller. Sitter på tåget just nu så har inte hunnit spela något alls idag. Kommer nog inte bli så mycket tid till det ikväll heller. Jobbar till 16, sedan ska jag in till stan för att eventuellt byta en väska som jag fick i julklapp och efter det åker jag hem till mina föräldrar! Imorgon är det ju nyår och då är jag bjuden på en fest hos en gammal kompis. Det ska bli så kul! 
 
Men jag tänkte att detta inlägg ska bli lite mer sso relaterat så slänger jag in min nya favoritoutfit! Tycker att den är så snygg med mitt hår! Vad tycker ni? c: 
 Med kärlek!

2 dagar kvar!

Nu är det bara 2 dagar kvar att anmäla sig till tävlingen där du kan vinna star coins och fribiljett till Diamond Bubbles Company! För att vara med kommenterar du tävlingsinlägget med ditt namn och vilken kategori du vill delta i. Sedan skickar du in ditt bidrag till [email protected] senast den 30e december klockan 17.00. Bidrag som landar i min mejlkorg eller anmälningar på bloggen som kommer in efter klockan 17.00 kommer tyvärr inte att få vara med. Lycka till!
Med kärlek!

Dagens fail

Här får ni lite failbilder i brist på blogg idéer..
Med kärlek!

Ridpass med Fey

Tog ut Fey på ett lite lungt pass i Arenan innan championatet och Eveningrains levling. Han tycket att det var väldigt skönt att få komma ut på en runda vid stallet. Han sträckte på halsen så långt det gick och skakade på huvudet samtidigt som han frustade och gnäggade som en galning. Han gick så fint idag. Tror aldrig att han gått så fint under den tiden jag har ägt honom. Jag vet att hans förra ägare har sagt att när han väl är intresserad och tycker att det är kul så kan han gå hur fint som helst. Han är dock rätt kräsen och tycker oftast inte att det är kul att rida runt i en paddock på kort tygel. Han vill hellre springa på terrängbanan!

Levling!

Umgicks med den här snyggingen typ hela dagen igår! Det var fantastiskt roligt och det var så länge sen vi umgicks! Vi levlade hela Jorvik tillsammans och sedan red vi bara runt. Pelle joinade även DBC på eftermiddagen och jag hoppas att hon kommer att trivas med alla oss dårar i fårhuset! Senare på kvällen streamade hon när hon ritade Jens häst Shacco. Det blev så fint. Dör! Har haft en fantastiskt fin dag igår och julafton var väldigt mysig! Idag är det levling som står på shemat och en photoshoot men Eveningrain och Frostpearl ! Vi hann inte med det igår så det får bli idag istället.
 
Lyckades även få upp Eveningrain till level 6 och blev beundrad med Jarlaheim! Så det var ändå en rätt produktiv dag igår! Fick mycket gjort. Därför hann jag inte slänga upp detta inlägg igår! Ni får det nu iställlet! Lite julklappar ska komma upp snart också, har fått en hel den stuff! :D Tack för att ni stannar och läser min blogg fast jag är så oaktiv just nu! Men jag ska försöka bättra mig! Och glöm inte bort tävlingen! För att anmäla sig måste man kommentera inlägget annars kommer ditt bidrag inte att räknas!
With love!
 

God jul!

God jul alla fina läsare! Ska ni göra något kul idag? Själv ska jag umgås med några från släktem fira mormor, dricka glögg till Kalle Anka och äta julmiddag! Ska bli så mysigt! Hoppas ni alla får en fin julafton!
God jul önskar

Glöm inte!

Glöm inte bort tävlingen! :D Ungefär en vecka kvar innan den tar slut! Så anmäl er! :) Klicka på bilden för att komma till inlägget!
Med kärlek!

Ni väljer rubriken!

Glöm inte, ni väljer rubriken!
Med kärlek!

Vad jag gjort idag

Idag har jag gjort juluppdragen och sen gick jag ner för att baka! Det blev saffrans bescotti och knäckskumtomtefudge! Omnomnom! Nu ska jag sova ett slag sen så ska jag ficka ett inlägg med mina fina julklappar jag fick från tomten. Hade 14 önskningar men fick typ 3 saker som jag inte hade. Jävla dubletter! :(
Här är kakorna jag bakade c: Mina fingrar luktar fudge... ):

Med kärlek!

Jobb, jobb och mer jobb

Hej kära, fina läsare. Jag har jobbat hela dagen idag och det samma gäller igår. Jag har verkligen ingen orka att blogga just nu :( Ska försöka slänga upp några inlägg imorgon men orkar verkligen inte idag. tack för att ni troget ar kollat in bloggen under dagen och jag är ledsen att göra er besvikna! Ni är så fina!
Med kärlek!

Julklappar, Dag 23

Fick morötter, ett par bycksor och en mössa igår av tomten! Fett fint! Anledningen till att jag lägger upp gårdagens julklappar idag är för att jag jobbar 16-21 idag och innan det har jag shoppat med min syster resten av dagen så jag behövde ha lite inlägg till idag! Jobbar på lördag också så det kan bli snålt på inlägg under helgen. Som tur är jobbar jag bara till 19 på lördag så hinner nog fixa något inlägg på kvällen! c:
Med kärlek!

Dagens outfit - Blå och brun

Såg en bild där någon hade denna sadel, träns och filt och jag kände att den outfiten måste jag ha! Den kanske inte passar så bra just nu under vintern, men den kommer vara perfekt sen till våren och sommaren! Och Eveningrain är så snygg i blått! *-* Hon har fått en egen bild bland de andra hästarna på bloggen nu också :)
Med kärlek!

~ Citat ~

Med kärlek!

Oh you GM Heather

Chattade med GM Heather igår efter att jag köpt min arab. Ville att de skulle veta att jag verkligen gillade uppdateringen och att jag var lite besviken på färgerna. Hennes svar kan man ju tolka på olika sätt, men det känns som att det kommer komma fler araber! :DD Vad tror ni?
Med kärlek!

Bästa juluppdraget

Det nya uppdraget man fick av tomten igår var nog ett av de bästa uppdrag jag gjort. Helt fantastiskt. Gillade hur de var uppbyggt och hur man såg allt. Det tog ett atg innan jag fattade hur man skulle göra så det tog ett tag att göra det. Men gud, jag gillade det verkligen! Enda nackdelen var väl att det tog så lång tid att åka runt hela Jarlaheim och då jag missade typ 4-5 paket i början tog det ännu längre tid för mig. Men det är ett fantastiskt uppdrag still!
Med kärlek!

Dagens fail

Med kärlek!

Välkommen hem!

Köpte en ny häst! Har länge väntat på att araberna ska komma till Jorvik. Och vilka hästar! Så himla vackra alla 3! Det var rätt svårt att välja vilken som skulle bli min, men då jag redan har både en svart och en vit blev det helt enkelt palominon som fick komma hem till mig! Så, välkommen hem min ängel, Eveningrain!
Med kärlek!

Filmat med Kim

Filmade ett avsnitt av Brigittas julspecial i måndags. Haha, vi filmade i en och en halv timme oh det var sjukt kul! Sen när jag såg filmen kunde jag inte sluta skratta. Visste inte att jag låter så när jag pratar xD jag hör en helt annan röst själv. Tycker dock om den, ni får titta och bedömma själva ;)
Med kärlek!

Araber!

12-182013-
Hej allihopa!
Julstämningen på Jorvik blir bara bättre och bättre för varje dag som går och Jorvik är juligare än någonsin!

Juluppdrag i Silverglade:
- Nu är vi inne på den sista slutspurten innan allt julstök ska vara klart! Fortsätt hjälp invånarna i Jorvik med julstöket. När du väl har utfört alla juluppdrag så väntar säkerligen en rolig överraskning eller två!

Nya hästar:
- De efterlängtade Arabhästarna har kommit till Skördebygden! Araberna har en helt unik modell och de tar sig fram på ett lätt och elegant sätt. Dessa skönheter finns i färgerna svart, skimmel och palomino och du hittar dem hos familjen Goldspur! Man måste vara en erfaren ryttare för att kunna rida på Arabhästarna. Därför måste din karaktär ha nått upp till level 10.
Underbara Arabhästar!

Dagliga julbestyr:
- Jultomten i Jarlaheim behöver hjälp med julklappsutdelningen! Rid och prata med honom och se om du kan hjälpa till på något sätt. För alla dagliga juluppdrag får du antingen Julfragment eller Julönskningar! Kolla under dagliga uppdrag i din uppdragslogg för att se vilka Jorvikbor som behöver hjälp.

Julsticknings-bugg:
- Igår hade vissa spelare problem med att slutföra julbestyret "Sticka julstrumpor". Vi har nu gjort en uppdatering och uppdraget finns tillgängligt även idag för de som inte lyckades slutföra uppdraget. Som kompensation kan man tappa glögg hos Baronessan även på onsdagar, man kan stoppa ännu fler korvar på fredagar och julstjärnan blåser bort även på tisdagar!

Uppdateringar framöver:
- På grund av juletider kommer uppdateringen onsdagen den 25:e december bli framskjuten till torsdagen den 26:e december!
- Samma gäller uppdateringen den 1:e januari, den är flyttad till torsdagen den 2:a januari!

Juliga hälsningar,
Star Stable-gänget
Jag dör. På riktigt! Äntligen! ÅH! De är så fina! Lite besvikan på att de inte kom någon mörkbrun häst men den svarta, oh my god. Blir antingen den svarta eller palominon. Vi får se vilken yans den svarta är. Nej men är faktiskt riktigt nöjd med dagens uppdatering. De har löst problemet med buggen så alla som inte kunde göra den igår (till exempel jag) får göra den idag istället!. Det är ju super snällt av dem. Annars har jag inget annat att säga om uppdateringen faktiskt. Nu väntar jag bara på att få kunna logga in för att se hur de ser ut i spelet och vad de koastar! So excited!
 
Med kärlek!
 

Onsdag = Uppdatering

ARABER! HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!
 
Med kärlek!

Julklappar, Dag 21

Ojoj, många dagar man fått julklappar nu! Med en vecka kvar till jul bara! Längtar massor. Fick bara en ulönskning idag. Tyvärr fanns det ett uppdrag som man inte kunde göra och det var att sticka hos Dorith på Paddockön. Man hade kunnat få 2 julfragment av henne men när man stickat klart fick man fatal. Testade två gånger och fick fatal båda gångerna. Hoppas att de åtgärdar detta imorgon! Men fick denna snygga sadel i alla fall, tror inte att jag har den! c:
Med kärlek!
 

Förlåt mig

Förlåt mig fina läsare att jag inte uppdaterat något! Jag har tyvärr inte riktigt tid just nu att blogga så mycket som jag vill. Har ett grupparbete som ska akskrivas klart denna vecka och sen ska jag försöka hinna med att köpa julklappar, baka, städa och allt sån som måste göras innan julen! Så tyvärr kommer bloggen att bli lidande men jag kommer försöka uppdatera när jag har tid, till exempel med dagens fråga, fail och julklapp! Fick inga bra julklappar igår, därför jag inte gort något inlägg om det, men hoppas på fina klappar idag! Nu vet ni i alla fall hur det ligger till med uppdateringen och glöm inte att anmäla er till tävlingen! :D
Med kärlek!

Dagens fail

Med kärlek!

Tävling!

Nu är det äntligen dags för Sallys första tävling! Det är en bildtävling där man ska fota en vintrig bild. Det kommer att finnas två kategorier, en där man har redigera sin bild och en där man inte får redigerat den.
  • I den första kategorin, alltså den redigerade, får man göra precis som man vill med bilden. Ta bort saker, lägga till vingar, ja allt ni kan komma på. Dock finns det ett krav, och det är att du och din häst måste vara med på bilden! Men man får iprincip göra som man vill.
  • I den andra kategorin, alltså den oredigerade, är det endast tillåtet att ändra lite på ljuset samt kontraster. Bilden får även vara svartvit. Men man får varken lägga till eller ta bort något i bilden. Du och din häst ska båda bara med i bilden.
Reglerna som gäller är:
  1. Du får endast delta i en kategori! Antingen 1:a eller 2:a.
  2. Ditt starstablenamn ska finnas med tydligt i bilden.
  3. Detsamma gäller vilken kategori du vill delta i.
  4. Läs vad om gäller för respektive kategori noga. Tycker jag att din bild inte passar in i den kategorin du sagt kommer jag att höra av mig.
  5. Anmälan görs genom att ni kommenterar detta inlägg med erat namn och vilken kategori ni vill vara med i och sedan mejlar er bild till [email protected]
  6. Sista dagen att skicka in ditt bidrag är den 30/12 klockan 17.00. (Bidrag som kommer in efter klockan 17.00 kommer inte att få vara med!)
  7. Det kan tillkomma ytterligare regler under tävlingens gång, så håll utkik! (om jag kommer på något jag missat)
Priserna då? Jo, varje kategori har ett 1:a och ett 2:a pris! Alltså kommer de som är med i första kategorin tävla om 1:a och 2:a pris och den andra kategorin kommer att tävla om ett 1:a och ett 2:a pris. 2 fribiljetter och 400 sc kommer alltså att delas ut.

Sprid gärna tävlingen vidare! Om det inte blir tillräckligt många deltagare kommer tävlingen inte att bli av! Om det är några frågor, tveka inte att höra av er!
 
Med kärlek!
 

Dagens outfit

Kände att jag ville använda mitt vita fina träns som jag fick av tomten i början av december. Så det fick bli en svartvit outfit! Jackan har jag inte heller använt sen jag köpte den så tyckte att det var dags att ta ur den ur garderoben! :)
Träns: Julklapp, Sadel: Firgrove, Filt: Silvergladebyn, Lindor: Fort Pinta
Hjälm: Valedale, Jacka: Fiskebyn, Handskar: G.E.D i Moorland, Byxor: Silvergladebyn, Stövlar: Life Time present
 
Med kärlek!

Julklappar, Dag 19

Var ju inte hemma igår så Kate hjälpte mig med juluppdragen och matade mina odjur. Så hade tre stycken önskningar idag när jag var klar med dagens uppdrag. Fick äpplen och en sadel som jag redan har och så fick jag ett polkagristräns! Yay :D Ska nog lägga upp lite information om min tävling som jag ska ha, antingen idag eller imorgon, så håll utkik ;)
Med kärlek!

Dagens fråga

Vi har julpyntat en del hemma hos mina föräldrar, men hemma hos min pojkvän är det inte mycket julpynt alls. En julduk på matbordet typ. Men jag tröttnade på det så jag köpte lite julpynt och piffade upp fönstrena i vårat rum! Så där står en andventsljusstake, en liten porslinsgran, två tomtar och i gardinstången hänger det röda julkulor! :D
Har ni julpyntat något?
 
Med kärlek!
 

Ingen uppdatering idag

Bloggen kommer, som ni säkert märkt, ligga nere idag! Har städat hela dagen och nu ska jag åka iväg och kommer inte komma hem förens ikväll så hinner inte uppdatera något alls :( Men det kommer förhopningsvis komma upp inlägg imorgon! Så sta tuned! <3
 
Med kärlek!

Dagens fail

Var tvungen att publicera dessa bilder! Haha, de är så fina!
Med kärlek!

Julklappar, Dag 17

Dubletter idag igen, dock fick jag snygga vantar som jag gillar! :D
Med kärlek!

Glad Lucia!

Glad Lucia alla fina läsare! Hoppas att ni haft en fin dag och att kvällen blir mysig! Sitt i soffan med glögg, lussebullar och levande ljus! Slängde ihop en lucia outfit dagen till ära!
Med kärlek!

Åsiktsinlägg;

SNÖN
Jag älskar den! Den är verkligen superfin och bra gjord. Mycket bättre än den som var förra året (den var ju inte direkt dålig eller ful). Gillar även att det snöar på vissa områden och i Gröndal är det fantastiskt! Älskar verkligen ljuset där nu, isande blått! Dock kan jag tycka att ljuset blir jobbigt när man är i ett område som snöar men som tur är är man inte där så länge. Sen att det finns lite snöfläckar här och var på stigarna tycker jag om, det gör att det inte blir så "inritat" att snön bara landar på gräset och så.
 
Jag var lite skeptisk till hur de skulle fixa alla fält med blommor och vete runt om i Skördebyggden och jag måste säga att jag är riktigt imponerad av deras lösning! Det förstärker verkligen känslan av att nu är det vinter! På riktigt! Synd bara att det runt om på ängarna finns vita och gula blommor som står i full blom. De förstör lite.
 
Något som jag dock verkligen inte gillar är de ängarna och områderna utan snö. Där det är brunt på marken med lite vita fläckar här och var. Jag tycker att ska det vara snö så ska det vara överallt. Gillar inte att det är brunt lite här och var (förutom stigarna). Det förstör tyvärr.
 
Dock tycker jag överlag att snön är fantastisk! Det blev så snyggt och jag älskar verkligen att trädens löv har blivit vita. Sagolikt!
Med kärlek!

Dagens fråga

Med kärlek!

Julklappar, Dag 16

Fick den svarta jackan med vita prickar på igen.. Suck. Fick doch ett par snygga brillor ;) Och äpplen! Rätt bra klappar ändå! :D
Med kärlek!

Sorry for bad update

Ja, idag har det inte varit någon vidare update här på bloggen. Detta på grund av att jag har varit i skolan mellan 9 och 15.30 (sen tar det ju en timme hem också) och jag hann inte skriva några tidsinställda igår. Nu hinner jag inte sätta mig ner för att spela men det kommer komma upp nått mer inlägg ikväll, ska skriva ett litet åsiktinlägg och julklapparna ska också upp. Nu ska jag försöka fixa till min header lite innan det är dags att gå ner och laga mat! Men det kommer som sagt komma upp inlägg senare i kväll :D
 
Med kärlek!

Dagens fail

Med kärlek!

Ny header!

Har gjort en ny header! :D Nu när snön kommit till Jorvik tyckte jag att det var dags att bloggen skulle bli lite mer vintrig! Vad tycker ni? :)
 
Med kärlek!

Julklappar, Dag 15

Som vanligt så fick jag dubletter. Så nu har jag två blåa byxor och två röda.. Inte så jättekul. Men man får väl bara finna sig i det. Fick dock en fin blå rosett att ha i tränset! :D Den gillar jag!
Med kärlek!

Miss you

I miss you my friends. I hope we will find each other again one day <3
 Med kärlek!

Kaosflimmer

När jag red runt i Firgrove igår så började det helt plötsligt att flimmra över hela skärmen! Och de höll på rätt länge, lika länge som jag var vid fårhagen och gjorde uppdragen där. Det var lote läskigt, kunde knappt styra eller se vad jag höll på med. Som tur var så slutade det efter ett tag! :) Har ni varit med om detta?
 

Onsdag = Uppdatering

 
Jag hoppas verkligen att araberna kommer idag! Vill ha en nu, orkar inte vänta meeeer! :(
 
Med kärlek!
 

Outfit

Har börjat fixa en ny outfit! Älskar sadeln och tränset, så snygga. Ska dock köpa en ny filt och ny tröja. de jag har nu är bara där för att jag inte har något annat just nu. :p Lindorna är jag lite osäker på också, ska se om de finns några andra som passar bättre! Vad tycker ni? :)
Med kärlek!

Julklappar, Dag 14

Dessa snygga byxor passar nog bra till min juloutfit! ;D Ska testa det c:
Med kärlek!

Dagens fråga

Favorit i repris! Har tyvärr inte mallen för Dagens fråga på datorn hemma hos mina föräldrar så får ta en gammal som jag har här! :)
Med kärlek!

Julklappar, Dag 12 och 13

Glasögonen fick jag igår och btxorna fick jag idag :D De matchar nog den blåsvarta jackan!
Med kärlek!

Uppgraderad juloutfit

Uppgraderade min juloutfit lite :D Fått och köpt lite nya grejer, tycker den är lite bättre nu, men behöver ha en annan sadel.. Sen är jag inte 100 på lindorna heller. Kommentera gärna vad du tycker :)
Träns: Julklapp, Mandekoration: Julklapp, Sadel: Julklapp, Filt: Julklapp, Lindor: Jarlaheim
Hjälm: Julklapp, Tröja: Julshopp, Handskar: Julklapp, Byxor: Vingården?, Stövlar: Julklapp
 

Med kärlek!

Dagens fråga

Med kärlek!

Julklappar, Dag 12

Då min mus och spelat inte ville sammarbeta idag kunde jag inte få någon bild på min julklapp som jag fick idag. När jag högerklickade för att vrida kameran så fastnade den och så fort jag rörde på musen rörde sig kameran, men jag kunde inte vinkla den nedåt. Sen fick jag damplkicka på båda musknapparna i typ 20 år för att jag skulle få tillbaka muspekaren igen. Så ni får tyvärr vänta till imorgon med vilkan julklapp jag fick idag ;)
 
Idag är det den 2:a advent och jag har varit hemma hos mina föräldrar med min pojkvän. Vi gick ut med hunden och på julmarknad. Vi var borta i säkert två timmar. Det var kallt men mysigt. Sen åkte vi hem och sen dess har jag pluggat, därför har jag inte haft tid att blogga eller spela något. Ska fixa lite inlägg till imorgon så då kommer det! Om min mus vill fungera så jag kan ta bilder :) Hoppas ni har förståelse för detta, det händer ju inte så ofta ^^
 
Med kärlek!
 

Julklappar, Dag 11

Fick inga dubletter idag! So happy! Dock så fick jag ett par fula boots, men rosetten och mössan gillar jag starkt :D
Med kärlek!

Things to do to day!

Idag ska det göras mycket! Både i SSO och IRL! På SSO ska jag göra juluppdragen, som vanligt, och även göra alla uppdrag i Jarlaheim. Ska även försöka hinna med att köra så många championat som möjligt :) Vad händer IRL då? Jo, ikväll ska jag iväg till en kompis och spela brädspel och umgås med lite folk. Det ska bli jättekul. Men innan det ska jag hinna baka lussebullar, duscha, städa och eventuellt försöka plugga också. Så det blir en hektiskt dag men sånt är kul :D Vad ska ni göra idag? :)
Det har äntligen kommit snö! Även fast jag är lite besviken på att de inte kom 30cm som de sa så är det iallafall snö :D
Med kärlek!

Julklappar, Dag 10

Fick tre stycken julönskningar idag så hoppades på många fina klappar idag igen. Fick tyvärr ytterliggare en dubblett så får se vad jag gör med den. Men fick två stycken fin fina vantar! :D
Med kärlek!

Oh my god!

SSO-teamet la upp denna bild på instagram för bara en timme sen. DET ÄR EN SKUGGA AV EN ARAB!!! Oh my god. Jag dör! "Starstableonline: Here's a little sneak peek of something that is coming to Jorvik just before Christmas... Can you guess what it is?!" Jag vill ha jul nu! Ge mig en arab!!!! Oh, jag dör. Wäääääh!
Med kärlek!

Summerwhiper

Jag har beslutsångest. Vet inte om jag ska ha kvar Summerwisper. Hon bara står i stallet just nu. Har kanppt ridit henne någonting på senaste tiden. Körde championat med henne för någon dag sedan och då var hon ganska stel, vilket jag kan förstå efter all stillastående tid i box och hage. Funderar dock på att vänta tills hästön kommer och får då se vad det kostar så kanske jag inte behöver sälja henne :) Är ju tråkigt om jag säljer henne då hon är den första hästen som jag köpte... Men jag får se hur det blir :) Hon är väldigt fin och jag älskar henne väldigt mycket. Hon kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta ^^
Med kärlek!

Dagens fråga

Med kärlek!

Julklappar, Dag 9

Fick en fin mask at tomten idag :D Haha, fick även morötter och ett par likadana gråa byxor som jag fick för några dagar sen. Vet inte om jag ska sälja dom eller vänta. Men de får vara kvar ett tag till :) Hihi, titta vad snygg masken är! :D
Med kärlek!

Nya kläder!

De nya klänningarna som kom igår är 2 die 4! Speciellt den röda tomteklänningen *-* Den kommer att användas flitigt desto närmare jul vi kommer. Jag gillade gårdagens uppdatering. Uppdragen är kul och de är rätt lagom med jobb varje dag. Jag blir lite irriterad på att man inte får jämna julfragment varje dag utan ibland får gå med 1-2 i ryggsäcken. Älskar dock allt med dessa fragment och önskningar! Så fiffigt! :D
 
Med kärlek!

Dagens fail

Med kärlek!

Julklappar, Dag 8

Älskar jackan jag fick av jultomten idag! :D Så snygg!
Med kärlek!

Beundrad med Jorvikstallet

Blev beundrad med Jorvikstallet innan servern stängde ner. Det känns väldigt bra! Har bara Jarlaheim och G.E.Ds huvudkontor kvar att bli beundrad med. Jag har slarvat med de uppdragen så det kommer nog ta ett tag att göra klart dem. Har gjort mycket irl och har mycket i skolan nu innan julen så hinner inte spela varje dag. Men ibland hinner jag fixa allt jag behöver! :)
Med kärlek!

Barnvakt

Gillar verkligen uppdraget där man sitter barnvakt! Det finns inte så många barn runt om Jorvik och då är det kul att man får hjälpa till att ta hand om de som finns. Alltid givande och roligt att leka och busa med barn. Älskar att höra dem skratta. Ljudeffekterna är underbara också och passar väldigt bra och gör uppdraget ännu bättre!
Med kärlek!

Min favoritoutfit!

Jag har en speciell outfit som jag tycker bäst om av alla (få) outfits jag har och det är denna. Tyker speciellt om sadeln, tränset och jackan! Så snygga. Sedan är den väldigt enkel och inte allt för dyr om ag minns rätt? Finns även ett västenträns om man hellre vill ha det :) Har funderat på att köpa det men det har inte blivit av.
Träns: Marleys bondgård, Sadel: Vingården, Filt: Valedale
Hjälm: Valedale Jacka: Fiskebyn, Handskar: G.E.D Moorland, Byxor: Fiskebyn, Stövlar: Lifetime present
 
Med kärlek!
 

Dagens fråga

Let me know! ;D
 
Med kärlek!
 
 

Bugg!

Någon mer som märkt av buggen som gör så man inte kan ringa hem? Det verkar som att man får den när man har varit och hjälpt Thomas i Moorland med hans rimmstuga. Hoppas att de fixar det imorgon på uppdateringen :)
Med kärlek!

Julklappar, Dag 7

Fick denna söta tröja av tomten idag! Har tränset med samma mönster så har två delar av detta sett. Undrar hur resten ser ut? ;D
 
Med kärlek!

Tävling?

Jag funderar på att ha en tävling men vet inte riktigt hur den ska gå till, vad den ska handla om eller vilka priser som ska finnas. Men jag vet att jag vill ha en tävling som avslutas någon gång runt jul eller nyår! Jag känner att jag vill ge något nu när det faktiskt är jul och det är ju bar en gång om året! Skulle behöva er hjälp. Vilken typ av tävling vill ni ha?, Vad skulle ni vilja ha för priser? och Hur skulle tävlingen gå till? Uppskattar verkligen all hjälp, tävlingen kommer komma upp någon gång i slutet av denna vecka eller i början av nästa! ;D Så stay tuned!
 
Med kärlek!

Dagens fråga

Med kärlek!

Juloutfit

Satte ihop en juloutfit här om dagen av det jag ägde! Tycke den är rätt fin, men ska byta ut sadeln om jag får någon som är snyggare :p
Träns: Förra årets julträns, Sadel: Jultomten, Filt: Rådsman, Lindor: Fiskebyn
Hjälm: Förra årets tomteluva, Jacka: Förra årets juljacka, Handskar: G.E.D i Moorland, Byxor: Silvergladebyn, Stövlar: Förra årets julstövlar
 
Med kärlek!
 

Skaffat Instagram!

Hej alla, satt i skolan tidiagare idag och hade väldigt tråkigt. Så jag bestämde mig för att skaffa en SSO Instagram! Yes! :D Haha, jag vet. Är typ 100 år efter alla andra men ändå! Vi får se hur aktiv den kommer att vara men jag ska försöka uppdatera den så ofta jag kan! Så följ mig där! ;D
Med kärlek!

Jenpens julkalender

Som de flesta säkert vet har Jenny Snowhill en julkalender på sin blogg där man kan vinna priser på bland annat söndagar. Och idag är det ju söndag så Jen bad mig gå in på hennes blogg för att kolla och då får jag se att hon har uppdaterat oh öppnat en lucka i kalendern och valt en vinnare.
Och det var jag som var dagens vinnare! :D Jag trodde aldrig att jag skulle vinna då det var så otroligt många som var med så chansen var ganska liten. Men ibland har man tur! c: Detta vann jag:
Jag är så glad och överväldigad! Tack!
 
Med kärlek!

Julklappar, Dag 4 och Dag 5

Hann inte ta några bra bilder på julklapparna från igår då ljuset var så dåligt. Så de kommer med dagens julklappar :)
Med kärlek!

Dagens fråga

Med kärlek!