Viktig information
Jag vill meddela att iprincip allt med denna design har jag gjort själv. Dock är grundkodningen tagen ifrån en design av blogg.se, men majoriteten av koden är min. Jag har även gjort all grafik själv. Därför är det strängt copyright, ©, på allt i denna blogg. Men tveka inte att fråga om du undrar något om designen eller annat! :) Tack för besöket!

Levling!

Umgicks med den här snyggingen typ hela dagen igår! Det var fantastiskt roligt och det var så länge sen vi umgicks! Vi levlade hela Jorvik tillsammans och sedan red vi bara runt. Pelle joinade även DBC på eftermiddagen och jag hoppas att hon kommer att trivas med alla oss dårar i fårhuset! Senare på kvällen streamade hon när hon ritade Jens häst Shacco. Det blev så fint. Dör! Har haft en fantastiskt fin dag igår och julafton var väldigt mysig! Idag är det levling som står på shemat och en photoshoot men Eveningrain och Frostpearl ! Vi hann inte med det igår så det får bli idag istället.
 
Lyckades även få upp Eveningrain till level 6 och blev beundrad med Jarlaheim! Så det var ändå en rätt produktiv dag igår! Fick mycket gjort. Därför hann jag inte slänga upp detta inlägg igår! Ni får det nu iställlet! Lite julklappar ska komma upp snart också, har fått en hel den stuff! :D Tack för att ni stannar och läser min blogg fast jag är så oaktiv just nu! Men jag ska försöka bättra mig! Och glöm inte bort tävlingen! För att anmäla sig måste man kommentera inlägget annars kommer ditt bidrag inte att räknas!
With love!
 
Kommentera här ▼

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback